Nedbrud, fødselsdag og kongespil

Efter et par dages nedbrud er bloggen oppe og køre igen… de to begavede unge mænd jeg har hylet til, benægter begge ethvert kendskab til succesen. Måske har fejlen i virkeligheden ligget hos min webudbyder – who knows – og det er i virkeligheden også ligegyldigt – hovedsagen (for mig) er, at jeg nu kan ævle videre herinde (-:

Kristi Himmelfarts dag startede med en misforståelse. Vi var inviteret til niecefødselsdag i Århus og jeg havde læst forkert og troede vi skulle være der mellem 12.00 – 12.30. Vi var kommet lidt sent afsted og jeg kørte derfor som død og helvede for ikke at komme for sent… blot for at ankomme som de allerførste fordi… fordi jeg ikke kan læse! Nå!

Det var en rigtig hyggelig dag, hvor vi også fik hilst på Rasnil og Rizal, fødselarens fætre, der til daglig bor i Malaysia Vi fik lækker lækker mad som altid og så blev der inviteret til Kongespil…

Der blev grinet, jublet, hoveret, kommenteret og hånet… utroligt hvor meget fornøjelse, der kan komme ud af sådan en pose pinde (-:

Vi vendte hjem først på aftenen, denne gang i et lidt lovligere tempo.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *