Ferieplaner

I marts var Poden til undersøgelse på Plastikkirurgisk afdeling på Aalborg Sygehus Syd og vi blev stillet i udsigt, at der ville komme endelig dato på operationen i løbet af en månedstid.

Jeg mistede tålmodigheden (surprise) og ringede derud. Vi har ikke kunnet planlægge sommerferie uden dén dato… og det gjaldt ikke bare Poden og jeg, men også hendes far og min kollega. Det viste sig, at der var sat tid på, men at brevet pga. personalemangel endnu ikke var blevet sendt. Det er det så nu og modtaget her på matriklen.

Jeg havde håbet operatioen kunne overstås i sommerferien, men sådan skulle det ikke være. Hun skal indlægges 30. august og opereres morgenen efter. Det må vi så tage derfra og håbe på forståelse fra hendes uddannelsessted. Hun er dog stadig på listen over de patienter der kan indkaldes med kort varsel og jeg er heldigvis på en arbejdsplads, har en chef og en kollega, som har den holdning at “det finder vi også ud af“, hvis jeg pludselig er nødt til at være væk i 3 uger.

Datoen gør så også, at vi kan begynde kigge på, hvor Poloen skal køre os hen i år. Penge har vi ingen af, så det bliver budgetferie. Igen. Vi har overvejet at køre til Berlin. Poden er godt nok nærmest landsforvist, men i selskab med mor kan det vel ikke gå helt galt. DTF-Travel tilbyder 4 eller 6 dages hotelophold ganske billigt og Poloen skal vel ikke bruge for en formue i benzin for at køre os de 700 km…

Eller også kunne vi køre til De Woude i Holland… det er 7-800 km i den anden retning. Jeg kunne da snildt se mig selv fordrive en 3-4-5 gode romaner i skyggen af sådan en campingvogn

 

 

 

 

9 Comments

 • Line

  Ellers kan I tage på storbyferie til Århus, måske tage de andre nordjyske familiemedlemmer med, og så kan vi vandre byen tynd, se hvad der er værd at se, spise god mad og drikke en masse kølig hvidvin – eller hindbærsaft 🙂

  Men måske det ikke lyder helt så attraktivt og eksotisk som Berlin eller Holland – I skal blot vide at I er hjerteligt velkomne, og jeg synes det kunne være SÅ hyggeligt! Og sovepladser kan snildt arrangeres! 🙂

  • Mette

   Det lyder bestemt hyggeligt, attraktivt og ikke mindst overkommeligt (rent transportmæssigt). Og med de få sammenhængende fridage Nanna kan skrabe sammen i mine to ferie uger kommer vi nok heller ikke ret meget længere væk 🙂

   • Line

    Jamen det kan I jo lige tænke over, og så bare giv besked hvis det bliver aktuelt 🙂 Jeg er sikker på at vi sagtens kunne få nogle rigtig gode dage – som også ligner “rigtig” ferie, selvom vi ikke befinder os syd for grænsen 🙂

 • Liselotte

  Jeg stemmer for De Woude. Der er kun gode 30 kilometer ind til Amsterdam, så der er det hele. Ude på landet kan I læse, drive og dase, bade lidt og hygge i langsomt tempo og når I så ikke orker det mere, er der Polo’en eller med garanti noget af det gode, offentlige transport, de holder sig i Holland og shopping, café og storby. Go Girls! 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *