Need to have…

Engang MÅ jeg bare eje sådan en Engelsk Bulldog.

8 Comments

 • Anette B

  En skøn hund – men desværre også med mange sundhedsproblemer…!

  I Portugal er 7 hunderacer blevet forbudt, pga. manglende sundhed – mon ikke enten den Engelske Bulldog eller den Franske Bulldog, eller måske dem begge to er med på den liste. Kender endnu ikke racerne… I DK er der næsten ingen der gør noget for sundheden på disse 2 dejlige racer – så vær forberedt på at de kan koste dyrt i dyrlægeregninger…!

  Et stort ØV, for det er skønne hunde…!

  • Mette

   Alene det, at de fleste tæver ikke er i stand til føde deres egne hvalpe, sætter jo et spørgsmålstegn ved sundheden. Og jeg ved det jo godt. Vi har ikke været i bordeauxverdenen i så mange år Anette, uden at kende en del til sundhed blandt vores hunde… men når det er sagt, så er sådan en engelsk bulldog så tæske charmerende, at jeg vover pelsen en dag.

   Mon man bør kigge i udlandet???

 • Charlotte

  Sådan en lille “dreng” har vi hentet for 4 uger siden…. han ligner faktisk ret meget den på billedet i farver og aftegninger… men altså kun 14 uger imorgen 🙂
  Skøn skøn lille stædig bulldog, som har erobret hele familien og hjemmet.
  Mette han er så klar til at lege med “den rødhåret” allerede nu kan vi fornemme at jo større legekammerater, des bedre.
  Og tilbuddet om at passe “den rødhåret model” står altså stadig ved magt, når I rejser ud i verden, eller kommer til hovedøen og skal udforske hovedstaden…. vi vil elske at lære hende (og dig) at kende.

  🙂 fortsat god søndag

  • Mette

   Arjmen altså er jeg grøn af misundelse eller hvad? Hvis I ikke boede så langt væk var jeg altså drønet forbi og krammet.

   Stort tillykke med ham 🙂

 • Sweetymum

  Den der vuffi ville oss helt klar klæ min Mopse dreng….. Gad vide om en Engelsk Bulldog fælder lige så meget som Mopsen????

  • Mette

   Den vil med garanti klæ en Mops.

   Hvad får din mopsedreng at spise? Det kunne jo være at et andet foder kunne gøre noget godt for pelsen – skønhed kommer inde fra ved du 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.