De fede køer laver tykmælk

Endelig er der forårstegn at finde i naturen… køer på græs, bristefærdige knopper og gæs i flok. Vi drog på aftentur i den bette blå og havnede omtrent på Gjøl, hvor køerne var langt mere eksotiske end forventet… den korte køretur taget i betragtning.

 

2 Comments

  • Anette B

    Endnu en omgang SKØNNE billeder Mette, og jeg kunne simpelthen ikke lade være med at trække på smilebåndet at denne overskrift – hahahaha se’fø’li kommer tykmælken fra fede køer – hahahaha

    I de hel små klasser, havde vi lidt om hvor tingene kommer fra. Deriblandt at mælken kommer fra koen – og så havde min far været morsom, da vi havde snakket om det derhjemme, men han havde nok ikke drømt om, at jeg sagde det ovre i skolen – for jeg rakte fingeren op, og sagde stolt til min klasselærer: “Ja, og kærnemælken kommer fra tyren, det siger min far”… Fnis…

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *