HM’s fødselsdag

Havde jeg nu formået at klemme ballerne sammen, havde Poden haft fødselsdag sammen med Dronningen… ikke den ringeste dag, for der flages alle steder… men den fredag aften for 17 år siden synes jeg ærlig talt, at det havde trukket så rigeligt i langdrag  og 5 timer oven i, var nok mere end jeg på det tidspunkt havde fundet acceptabelt.

Desuden var vejret meget bedre i går 🙂

Poden fik dog også en slags gave i dag… nemlig bekræftelse på, at hun fra august er optaget som studerende på Agri College Aalborg… det vi andre nok vil kalde en landbrugsskole, men sådan er der jo så meget, som er så himmelråbende udansk! Det skal jo være “noget med dyr” – allerhelst dyrepasser – men det er vist lige så svært at få læreplads, som det er at vinde i lotteriet… men lad os se hvad det kan føre til. Det kan meget vel være, at et år på Agri College kan åbne hendes øjne for, at der også er mange andre muligheder for at arbejde med dyr.

Efter gårsdagens stillesidende kalorieorgie står den i dag på sund mad og frisk luft. Der er købt rugbrød i stedet for rundstykker og den rødhårede og jeg var tidligt på lang travetur ved fjorden. Senere på dagen skal vi til Mou og ønske tillykke til Rasmus, som nu ikke længere er voksenlærling, men sådan helt rigtig elektriker.

Og så er den lørdag vist også gået… i godt selskab!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *