Melankolsk mandag

Jeg ved ikke, hvad der gik galt denne mandag… måske egentlig bare det hele! Dårlig søvn, bekymringer om alt og ingenting, alenefølelsen, ubetænksomhed, erkendelsen af at noget er uigenkaldeligt slut, skuffelsen over at bliver svigtet… igen. Der er langt til smilet, langt til munterheden og langt til den sædvanlige mig!

Lidt lettere blev det da jeg kom hjem og blev mødt af min altid glade rødhårede veninde… vi gik i bakkerne, sparkede til en pind og råbte røv… plukkede anemoner og fik sol på næsen.

– måske imorgen..!

 

12 Comments

 • hansen

  Kære Mette
  Jeg kender dig overhovedet ikke personligt – alligevel synes jeg, at du er helt igennem fantastisk – hverken “for meget” eller “for lidt”, og det bekommer ikke ret mange at være det.
  Og ja, – livet vender til tider forkert, men hvad så?….. That’s life – og det er vel dybest set sådan, det skal være. Så fat mod – livet “vender” igen, og du er simpelthen så tilpas dejlig grundlæggende positiv til at se, når det sker.
  God aften.
  Vh

  • Mette

   Tusind tak hansen – man kan da kun blive i godt humør når helt fremmede gi´r sådan nogle komplimenter.

 • Deborah

  I’m so sorry – håber du finder humøret snart igen. Det er rigtig trist den følelse der – kender den skam så udemærket. Ufedt! Gode tanker fra mig

 • Pia

  Nemlig, imorgen er der endnu en dag- også for sådan nogle småmelankolske typer som dig- og mig og mange flere. Du er ikke alene Mette, hvis ellers det ka trøste- bare lidt.

  Sender dig lige den virtuelle JA-hat, dener totalt latterlig og grim og pis irriterende, men den er så umulig at forholde sig til at man ik ka lade være at grine en lille smule.

  Go ny mandag imorgen Mette, den blir helt sikkert meget bedre:)

  • Mette

   Det blev bedre tak 🙂

   Egentlig tror jeg mest det er mine omgivelser, der lægger mærke til det småmelankolske. Jeg siger ikke så meget, passer mig selv og hvis de bare lod mig være så… men jeg er såmænd jo også glad for deres omsorg, jo!

 • Helle K.

  Surt på sådan en dejlig solskinsdag.
  Jeg håber, at du ser lyset og at det vil skinne lidt på dig en af de nærmeste dage, det andet er da ikke til at holde ud.
  Jeg puster lidt lun luft mod nord 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *