Lørdagsfornøjelser

Den rødhårede og jeg har nydt udendørslivet i dag. Både på lange ture ved fjorden, men også i haven. Der er ryddet op efter vinteren. Havemøblerne er fundet frem. Skuret er rent og ryddeligt og der er kørt adskillige sække affald til storskrald.  

Haven er der ikke meget at gøre ved endnu. Plænen ligner noget der er løgn. Den er stort set uden levende græs, og er hullet og ujævn. Jeg går og drømmer om at komme med i “Han, hun og haven”. Eller et af de andre have programmer. Eller bare at der kom nogen, der kunne hjælpe mig med at etablere en smuk terrasse, gerne i det meste af haven og så bare med lidt grønt rundt omkring. Jeg har desværre hverken evnerne eller kræfterne selv.

Når jeg har fået vasket dagens snavs og sved af kroppen, venter året første soltørrede sengelinned og i vindueskarmen ligger “Drømmehjerte” af Cecilia Samartin ny og ulæst.

Og ret meget mere kan man vel ikke forlange af sådan en dejlige lørdag..!

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.