Blogspot blogs

Er det bare mig eller er der andre, der har problemer og synes det er skide besværligt at kommentere på “Blogspot” blogs?

Først skal man logge ind og det eneste jeg kan få til at fungere er min Google-konto. Dernæst bliver man bedt om at indtaste et spambeskyttelseskodeord, som jeg i første omgang ikke kan se, som andet end en rød plet… nogen gange lykkes det efter et par forsøg at lægge en kommentar, andre gange opgi’r jeg.

Hvorfor skal det være så besværligt? 

11 Comments

 • Annette's space

  Jeg har hørt det før…at det er skidebesværligt, og har på opfordring forsøgsvis fjernet den der ordkontrol og har indtil nu “kun” modtaget 2-3 spamkommentarer.
  Bliver det ikke værre, bliver jeg hvor jeg er, men ellers må jeg overveje at flytte min blog til wordpress..hvis jeg ellers kan hitte ud af det 😀

 • Monica

  øv – som, blogspot indehaver er jeg da ked af det er så bøvlet… selv har jeg nok bare vænnet mig til det…
  men hvis det er noget jeg selv kan gøre med min blog for at gøre det nemmere, så er gode råd særdeles velkomne..

  • Mette

   Det er rigtigt ærgerligt – både for skribent og læser. Jeg vil gerne kommentere meget mere end jeg gør, men er det for besværligt er det klart, at jeg hopper over og videre til et sted, hvor det går glat igennem.

 • Mette

  Det er selvfølgelig skide ærgerligt, at læserne på forhånd opgi’r at kommentere, men et eller andet sted glæder det mig da lidt at se, at jeg ikke står alene med min oplevelse.

 • Brian Nilsson

  Jeg har prøvet at skrive en kommentar på en blog, men det tog så lang tid at få lov at oprette min kommentar at jeg helt har opgivet og sender i stedet for en mail… Så du er bestemt ikke ene, Mette! 🙂

 • Deborah

  Mette, jeg synes også, det er hammerirriterende. Sålænge de endda har Navn/webadresse funktionen sat til. Det er der mange der ikke har. Selvfølgelig kunne jeg i andre tilfælde logge på med min gmail, men eftersom den er til andet brug og jeg jo ligesom vil reklamerer for min blog, så bliver det promte droppet, hvis ikke den funktion er der. Det værste jeg har været ude for var engang, jeg skrev til en amerikansk blogge og gjorde opmærksom på problemet, og fik det meste svinske svar tilbage. Så jeg gider ikke engang skrive mere. Hvis ikke det virker, får de ingen kommentar.

  Men jo, hvorfor ikke bare lave det helt almindeligt som WP gør. Hvor svært kan det lige være???

 • Henny

  Det er nogle indstillinger, som Blogspot-brugerne kan stille på. Men jeg synes nu også, at mange af disse blogs er for vanskelige at få lov til at kommentere på. Og hvis det går hen og bliver besværligt, så tænker man vel bare: Pyt, så gider jeg heller ikke!

 • Sandra

  Ak ja, jeg har nøjagtigt de samme problemer når jeg vil kommentere – og ofte ender det med at jeg lader være med at skrive, fordi jeg ikke orker bøvlet med det.

 • Koh-I-Noor

  Det er da ærgerligt, hvis vi går glip af dine kommentarer, fordi det er besværligt 🙁

  Hvad med at benytte Navn/webadresse? Det lyder som den simpleste måde, hvis ikke man er logget ind på Google. Vi, der bruger blogspot, er jo automatisk logget ind og vore info er udfyldt på forhånd. Det er altså nemt for os.

  Spamkontrollen vælger man selv, om man vil have slået til, så det er op til den enkelte at slå det fra igen.

  Jeg har gjort min blog så tilgængelig, som jeg vist nok kan. Tak for din kommentar for lidt siden i øvrigt 😉 Måske vi skulle gøre opmærksom på det, når vi kommenterer andres blogge? Altså det med spamkontrollen.

  God søndag!

 • Pernille

  Jeg har en blogspot-blog, og synes også der er mange led, for at få lov at skrive et par ord.
  Personligt har jeg slået spamord-funktionen fra. Det letter formentlig lidt og som blogspotbruger er jeg generelt logget ind og skal ikke først vælge profil – det kan den selv finde ud af.
  Det gør det langt lettere for mig at kommentere på andres blogspot-blogge, men det gør det sikkert også nemmere at overse det besværlige for andre.

 • Alice M

  Nej!!!! Du er ikke alene.
  Jeg synes også det er møgbesværligt! Jeg bruger dog altid navn/webadresse funktionen da jeg ikke bruger ddn mailadresse der er knyttet til google-kontoen, da det jo dengang skulle være en gmail!

  Det er specielt drønirriterende når ordet ikke dukker op som det skal – det sket ofte når man bruger iphonen…

  Der er dog nogle enkelte hist og pist der har slået det beskyttelsesord fra har jeg set.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *