Ællebælle…

Jeg skal ikke have en sød fyr, der sidder henne i sofaen og venter på, at jeg kysser ham. Og jeg skal heller ikke have en mand, der fylder op i mit hus sammen med fjernsyn, potteplanter og en stemning af snarlig tosomhed. Hvis jeg skal noget, skal jeg tages med storm. Lejlighedsvis. Lades op… med kærlighed og varme. Jeg skal have mentalt med- og modspil. Jeg skal have frihed og rummelighed til at være mig. Og jeg skal helst ikke have et ben til jorden. SLAM!

Jeg har mødt sådan en mand… han er alt det, jeg har drømt om. Omtrent. Mand med stort M… meget stort M. Ikke noget blødsøden romantisk pis og to-lys-på-et-bord her… lige på og hårdt, direkte og helt uden forbehold. Men også varm, sød og sjov. Bor 1 times kørsel herfra, så det “lejlighedsvise” gi’r sig selv. Håndværker, rå, velbegavet, styr på livet og noget af en lækkermås… nå ja, og så synes han bløde og frodige kvinder (som mig) er Guds gave til manden… arjmen altså, burde der overhovedet være noget at betænke sig på?

Hvorfor hulan i himlen sidder jeg så med tvivlen gnavende i maven… skal/skal ikke kaste mig ud i det 😕

PS: Jeg har sikret mig han er single… så jeg ikke igen risikerer, at blive ringet op af en sur kone/kæreste!

15 Comments

 • Mette

  Ja ja anette, Charlotte, Annette, Koh-i-Noor og Helle… jeg skal nok 🙂

  “Kys det nu, det satans liv – grib det, fang det – før det er forbi” 😉

 • Helle

  Så længe du holder fast i det “lejlighedsvise” og lader være med at installere ham i sofaen, så kan det da ikke gå så galt. Tillykke – og nyd ham så længe han varer 🙂

 • Charlotte

  Smid ikke “guld” på gaden Mette ….. “på ham” for fa’en (som vi ville sige til den rødhåret…. smiler 🙂
  Jeg venter spændt her på kanalen… vil ikke gå glip af et eneste afsnit… for det lyder sgu til det rigtige stykke mandfolk du der har fået “neglene” i 🙂 go for it girl.. 😉

 • Mette

  Tak de damer… det var lige det jeg havde brug for at høre.

  Og hvad har jeg egentlig at miste… NADA 🙂

 • Pia

  Og dur han ik så sender du ham bare videre til mig Mette;o)

  Arj altså, han lyder jo perfekt, håber han viser sig at være li så uimodståelig for dig som han lyder. Kan godt forstå du tvivler, men gør man ik bare det når man er blevet skide voksen og lidt bange for at blive skuffet i hjertet?

  Prøv det Mette, for satan, der er langt imellem “snapsene” som man siger, ta ham, æd ham og slug ham om nødvendigt.

 • Catarina

  Det lyder sgu da som noget af et fund – prøv ham af og går den, ja så går den, og hvis ikke, så her du fået den super dejlige oplevelse med. Pøj pøj.

  Godt nytår. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *