Hr. Bjerres wok ret

IMG_1324-Edit

3 gulerødder halveret og skåret i 5 cm lange stænger
2 porrer i tynde skiver
400-500 g kyllingbryst skåret i strimler
2 spsk olie
4 fed hvidløg
2 tsk Sambal oelek eller anden chilipasta
1 lime eller citron
1 ds kokosmælk
frisk koriander

Kom 1 spsk olie i en rygende varm wok/pande og brun kødet heri. Tag det op og læg det til side på en tallerken.

De pressede hvidløg svitses ved god varme. Gulerødder og porrer tilsættes. Steg nogle minutter. Tilsæt Sambal oelek eller anden chilipasta.

Tilsæt lime/citron saft og kokosmælk. Lad det koge op og vend det stegte kød i.

Smag til med salt og peber.

Drys evt. med frisk koriander inden retten serveres med ris.

Det smager skønt og er nemt at lave.

Vi endte med at spise nærmest i undertøj, så pas lige på med den der Sambal oelek… den er hot. To teskefulde er i overkanten og næste gang starter jeg med én – man kan jo altid smage til med mere, hvis man ikke synes det er hot nok (:

Velbekomme!