Dej
• 140 g smør/margarine
• 225 g hvedemel
• 250 g sukker
• 4 æggeblommer
• 2 små tsk. bagepulver

Fyld
• 200-300 g hindbærmarmelade

Marengs
• 4 æggehvider
• 200 g sukker
• 150 g kokosmel
• ½ spsk. kakao

Pisk smør, sukker og æggeblommer godt sammen. Rør mel og bagepulver i og saml dejen med hænderne. Tryk den ud i en lille bradepande ca. 25 x 35 cm, beklædt med bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen ovenpå. Pisk æggehviderne halvstive. Kom sukkeret i og pisk dem helt stive. Vend kokosmel og kakao i. Bred marengsenud over kagen. Bag den på miderste ovnrille ved 160 grader i 45-60 minutter. Lad den blive kold i bradepanden, gerne til næste dag. Skæres i firkanter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *