Sommertid

Kategorier Et øjeblik...

Sommertiden bragte bestemt ikke sommertemperature med sig. Tværtimod var der bidende koldt til morgen da Bob og jeg bevægede os ud på vores morgentur.

Tæppet med de tyske vendinger vokser stødt og det er lunt og rart at sidde med på en lidt kølig morgen. Mini Alpakkaen, som det er strikket i, er tosset lækker og jeg regner med, at der er garn tilbage så jeg kan strikke mig en Oslohue i resterne.

Jeg mangler kun 4 striber, så er det færdigt. Jeg drømmer lidt om at lave en majsgul icord hele vejen rundt om, men er noget i tvivl om jeg kan samle maskerne op så det er pænt på begge sider.

Skal jeg samle masker op på selve tæppet? Eller er det bedre at strikke dem op med det gule?

6 tanker om “Sommertid

  1. Vildt flot tæppe! Og fed detalje med den gule kant!
    Bliver lidt nysgerrig – hvor stort er det og hvor meget garn har du brugt?

    1. Det er cirka 75 x 130. Jeg har brugt 5 nøgler af hver af de grå og lidt af 1 gult. Det er en del mere end angivet opskriften, som er strikket i noget andet garn. Jeg ikke en pind styr på strikkefastheden, så måske er det også derfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *