Uge 20 kort og sikken en

Kategorier Et øjeblik...
  • Min sprit nye iPhone X fejler i ørebøfstikket og skulle derfor sendes til rep.
    Sikkerhedskopiering/gendannelse i iTunes åbnede en Pandoras æske af tekniske problemer, så jeg brugte arbejdstiden fra vores morgenmøde sluttede kl. 09:30 og frem til kl. 13:00 for at komme op og køre på en lånetelefon – hjulpet af mine tre kolleger, som alle er dygtige teknikere.
  • Som om det ikke var nok, så har jeg også måtte fejlmelde min MacBook Pro (5 mdr. gammel). Den fejler i tastaturet – en fejl som rigtig mange klager over på nettet. Hos mig er det mellemrumstangenten, der ikke reagerer ved tastetryk, så jeg skriver meget laaaaaaange ord. Behøver jeg at sige, at jeg ikke er imponeret af Apple.
  • Mit nye kamera er ankommet til Hals… desværre modtog jeg på samme tid en mail om, at det kun var huset – objektivet ville følge om et par dage. De havde lovet mig det inden weekenden, men jeg har endnu ikke modtaget det. Øv, jeg havde sådan glædet mig.
  • Garnet er blevet trimmet. Efter mere end to måneder trængte det.
  • Lige syd for Melholt så jeg, hvad jeg er tror, er en ulv. Den sad/stod midt på vejen da jeg kom kørende. Jeg satte farten ned og da jeg nærmede mig, luntede den ind i skovbrynet. Det kan også have været en løstgående schæfer, men den havde ulvens karakteristiske hængende hale. Der er observeret en ulv i Sæby, som ligger lidt længere nord på, så det er slet ikke utænkeligt, at det var en ulv jeg så.
  • Samme aften som jeg mødte ulven, endte iGo med at sidde fast i bilvasken. Tre gange måtte jeg ringe til vagten som genstartede skidtet. iGo er grundigt vasket, men blev aldrig tørret. Jeg har en vask til gode.
  • Mens jeg stod der og ventede med en bil, der sad fast i en vaskehal ringede P. En opgave med deadline fredag (i dag) kl. 12 var ‘fucked up’ og han var tilbage ved en version i word, som var flere dage gammel. Det er ikke første gang, det er sket for ham. Det ER klaret – og opgaven finpudset og afleveret.
  • Jeg har fået ny indkørsel – og onsdag fik jeg sørme også granitskærver på, så den nu er helt færdig.

Det var vist ugens begivenheder… som om det ikke var nok! Og så har det jo været en uge med sommer fra morgen til aften… æbletræet sprang ud og jeg vovede at plante mine tomatplanter udendørs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *