Nå for den

Søndag kl. 15.37, besked fra Poden: Jeg tror, at jeg har fundet manden som jeg skal giftes med 😊

Efter lidt snak frem og tilbage er han forhåndsgodkendt – af mor – men jeg håber alligevel, at det varer lidt inden vi kommer til bryllupsplaner. Det kræver trods alt en smule planlægning 😉

Tirsdag i den kommende uge er hendes sidste dag som elev i Matas. Det er svært at fatte at det allerede er mere end to år siden vi havde en masse palaver med skolepraktikken, som ikke rigtig forstod, at hun selv havde fundet en elevplads og pga. usmidige regler var ved at stikke en kæp i hjulet for hende.

Allerede onsdag møder hun ind igen i et barselsvikariat i samme forretning, men denne gang altså som uddannet. Hun har været usædvanlig heldig med den elevplads og har været enormt glad for at komme på arbejde. Og nu kan hun altså fortsætte til august/september 2018, afhængig af hvornår baby dukker op.

• • •

Jeg har forresten også fundet den mand jeg skal giftes med – han ved det bare ikke endnu 🙂

Del gerne på:

7 kommentare, tilføj din.

Helle

Tillykke til jer 🙂 – jeg har også fundet ham, som jeg skulle giftes med …

  Mette

  Author

  Det må være så dejligt når det fungerer. Det har jeg til gode at prøve 🙂

Mette L

I er no’en værre no’en, I to 🙂

  Mette

  Author

  Vi kan jo altid holde dobbelt bryllup 😉

   Mette L

   Hvis det sker, så vil jeg med 🙂

    Mette

    Author

    Du bliver selvfølgelig inviteret 🙂

     Mette L

     Det holder jeg dig op på 🙂

Skriv en kommentar