Spildt mælk

8. februar 2013 kl 19:39

Som nævnt i mandags frygtede jeg regningen fra boligselskabet på vedligeholdelse af huset, hvor jeg boede tidligere. De er kendt for at tage hårdt fat i ‘misligehold’ og derefter sende meget store regninger ud til tidligere beboere.

Gulvet i min stue fik desværre stemplet *misligeholdt’. Det skyldes udelukkende, at Ninjaen har haft en rød sækkeseng, som til min store ærgelse smittede af på gulvet. Det kommer til at koste mig dyrt…  penge jeg ellers ville have fået retur. ØV.

Jeg har i dag modtaget et overslag på det arbejde, der skal gøres og den skide sækkeseng kommer til at koste mig ca. kr. 6000,-.

Heldigvis ser det ud til, at mit indskud kan dække regningerne.

Men 6000… dem kunne jeg dæleme godt have fundet noget sjovere at bruge på! En halv Ninja mere foreksempel.

Er der ikke noget med, at man ikke skal græde over spildt mælk? Det vil jeg så undlade og i stedet glæde mig over, at jeg ikke skal punge yderligere ud.