Mere øv’os

I aften løber Bokseklubben AK Jydens årlige julestævne af stablen i Europahallen. Poden og jeg plejer at sidde ved ringside – mig bag kameraet – og sådan var planerne også i år. Men desværre ligger jeg fortsat under dynen, nu med feber og snot i hele kraniet, ondt i halsen og ørene.

Jeg har forsøgt at tage mig sammen. Komme lidt op. Tage et par Pinex. Gå i bad. Ud med den rødhårede. Men nej… jeg er ikke mange sure sild værd og har vist bedst af, at blive hjemme under dynen og lade mig varte op med skolhed te og let underholdning på flimmeren.

Øv, hvor er det irriterende..!

Del gerne på:

3 kommentare, tilføj din.

Gitte

Sikken da noget, håber du er ved at bliver frisk igen.
Rigtig god bedring herfra.

anette

Æv æv, man skal altså ikke være syg i sin ferie. Rigtig god bedring 🙂

Anette B

Lidt honning og lidt rom i teen… rettelse: en go’ sjat rom i teen – det hjælper… 😉 Fortsat god bedring 🙂

Skriv en kommentar