Tagged

18. januar 2010 kl 17:14

Man kan blive tagged på de mest besynderlige ting herude i blogland. Vis mig dit arvis mig dit køleskab

Nogle leger jeg med på, andre ikke!

Mine ar ville være en temmelig omfattende sag at vise frem (og desuden privat)… maven er fyldt med ar efter huller… kighuller, instrumenthuller, udtagningshuller og så et stort et, hvor bag der engang sad en sprængt blindtarm.

Min køleskab vil jeg til gengæld gerne dele…

Som det ses, hører det til i den røvkedelige ende. En knivblok og en blomstertavle er alt den pryd jeg har at vise frem… desværre! Ingen smarte magneter, billeder, børnetegninger eller huskesedler, der kan fortælle en historie. Meget i modsætning til maveskindet hvor der ligger utallige historier gemt…

Og bid så lige mærke i de spritnyophængte køkkenlamper (tak Rasmus)… uden gaffatape :-)

Tags: