Tagged

Man kan blive tagged på de mest besynderlige ting herude i blogland. Vis mig dit arvis mig dit køleskab

Nogle leger jeg med på, andre ikke!

Mine ar ville være en temmelig omfattende sag at vise frem (og desuden privat)… maven er fyldt med ar efter huller… kighuller, instrumenthuller, udtagningshuller og så et stort et, hvor bag der engang sad en sprængt blindtarm.

Min køleskab vil jeg til gengæld gerne dele…

Som det ses, hører det til i den røvkedelige ende. En knivblok og en blomstertavle er alt den pryd jeg har at vise frem… desværre! Ingen smarte magneter, billeder, børnetegninger eller huskesedler, der kan fortælle en historie. Meget i modsætning til maveskindet hvor der ligger utallige historier gemt…

Og bid så lige mærke i de spritnyophængte køkkenlamper (tak Rasmus)… uden gaffatape 🙂

Del gerne på:

4 kommentare, tilføj din.

Deborah

Jeg har det ligesom dig, det maveskind har mange “skrammer” – men faktisk ret pænt i forhold til, at det har været sprættet op helt to gange, og så er der en blindtarm mindre også oveni 🙂 Nej det med ar, er en længere historie. Køleskab, jo der er lidt mere “knald” på mit!

  Mette

  Author

  I min gamle lejlighed var køleskabet også fyldt med alt muligt – men nu har vi en bryggers-magnet-opslagstavle og den klarer opgaven i stedet for.

Karolina

Jeg blev faktisk meget overrasket da jeg opdagede at folk begyndte med det. Jeg viste mit køleskab allerede for 2 år siden …:-)Det gør mig nok til en trendsætter.

  Mette

  Author

  Trends har det jo med at komme igen eller også er din trend først nået til Nordjylland nu 😉

Skriv en kommentar