Jeg krydser fingre…

Kategorier Et øjeblik...

Jeg kan ikke sige mig fri for at have en smule meget nervøse sommerfugle i maven ved udsigt til morgendagens hospitals besøg. Her skal det videre forløb af min AK-behandling vurderes, som det så fint hedder i indkaldelsen.

Jeg ved godt, at masser af mennesker før mig har haft blodpropper og må leve med konsekvenserne af det. Jeg var bare så uforberedt og et eller andet sted synes jeg vel, det var uretfærdigt og uforståeligt, at det lige skulle ramme mig! Hvis man kan tillade sig at sige sådan.  

Er jeg parat til at skulle leve med et dagligt medicin indtag og de restriktioner, der følger med resten af mit liv. Nope!

Det er jeg squ for ung til. At I ved det!

Så kryds lige fingrene i morgen for at de siger, at alle farer er drevet over.

.

8 tanker om “Jeg krydser fingre…

  1. Ja, du er alt for ung til støttestrømper, medicin og alt det andet der følger i kølvandet!!!
    Synes at flere og flere yngre får blodpropper… Per’s niece har lige fået en i benet, og hun er 30 år… Så det giver lidt stof til eftertanke.
    Men jeg krydser alt hvad jeg har, og alt hvad jeg kan for dig.

    Ps: Hvor ser Sofie og Nanna dog søde ud, når Nanna kommer med hende på cyklen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *